PLEASE DO NOT USE IMAGEUPPER ON THIS SITE ANYMORE, TO MANY BROKEN LINKS AND DELETED IMAGES

Capping from SkyHD waste of time/money?

spoons27
Established Member
Posts: 73
Joined: Thu Feb 03, 2011 10:55 am
x 1335
x 32

Capping from SkyHD waste of time/money?

Postby spoons27 » Thu Jun 09, 2016 1:35 pm

A hypothetical question :) Is the copy protection bullet proof or can any device remove copy protection?
0 x


Tired of Ads? Login!
User avatar
gaztaylor
Site Admin
Posts: 8070
Joined: Wed Feb 02, 2011 9:30 pm
Location: TS Celebs, of course
x 519
x 4201

Re: Capping from SkyHD waste of time/money?

Postby gaztaylor » Thu Jun 09, 2016 7:43 pm

You can record via component connection to such devices as Hauppauge's but it will only be 720p res and the device then upscales it. Other option is to display Sky on your PC, most graphic cards will allow you to connect a digi box to watch it on your pc screen, then use a screen recorder to cap it.
1 x
Please do not post my work anywhere else, its TSCelebs exclusive!

User avatar
Argonaut
Quality Member
Posts: 175
Joined: Thu Feb 03, 2011 2:53 pm
Location: At least 50metres away from Michaela
x 7
x 56

Re: Capping from SkyHD waste of time/money?

Postby Argonaut » Wed Jun 15, 2016 11:49 pm

Methinks that I need a new graphics card, any recommendations?
0 x
I'm mainly reposting other peoples hard work.
Keep Smiling but above all, Stay Wild
Jack
Image


Some cause happiness wherever they go; others, whenever they go.

User avatar
danielcurrie
Quality Member
Posts: 246
Joined: Sat Feb 05, 2011 5:10 pm
x 10
x 178

Re: Capping from SkyHD waste of time/money?

Postby danielcurrie » Fri Jun 17, 2016 9:35 pm

I use an HDMI splitter with a Hauppauge PVR and I'm able to record from Sky HD at 1080p.
2 x
Please send PM if you want me to re-upload any deleted caps or videos.


Return to “Help Topics”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest